Ajankohtaista

Kiitos kuluneesta vuodesta 2019 kaikille asiakkaillemme, ja toivotamme  kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle.

Monet uudet asiakkaat ovat olleet epätietoisia ja kyselleet miten meillä voi maksaa, käykö esim. pankkikortti? Tässä kaikille tiedoksi että, joko kortti tai käteinen käy, asiakkaan valinnan mukaan.

Jos et vielä ole liittynyt laajaan koko ajan lisääntyvään kanaharrastajien joukkoon, niin nyt on sopivaa aikaa harkita asiaa vakavasti sillä kesä tulee yllättävän nopeasti. Otan varsinaisia kanavarauksia vastaan maaliskuun puolenvälin jälkeen, toki jos on kysyttävää, niin laita viesti tai soittele. Kanat voit joko ostaa/tai vuokrata ja muistathan että rehut sekä tarvikkeet saat myös meiltä.

Kananmunamme menevät nyt ensisijaisesti Osuuskunta Oma maan ruokajäsenille ja heiltä mahdollisesti ylijäävät munat myydään suoramyyntinä tilapuodissa. Tilanne vaihtelee mutta tällä hetkellä  munia riittää melko hyvin suoramyyntiin,  joten kanattaa tulla käymään tilalla.

Tule maukkaiden puurojen ystäväksi ja kokeile Lassilan tilan ohra,- vehnä,- kaura,- ruis ja spelti- hiutaleita.

Kaikenlaisiin leivonnaisiin saat hyvät jauhot myös meiltä

Jos olet kiinnostunut kotimaisista valkuaiskasveista Härkäpavusta ja herneistä, meiltä niitä saa.

Tiedoksi kotimyllyjen omistajajille, että meiltä saat tarkoitukseen sopivaa; vehnää, ruista, ohraa, speltiä  ja kauraa.

Hunajan ystäville tiedoksi että meillä on myynnissä, myös tarhaaja Timo Paalasen paikallista hunajaa.

Olemme saaneet pienen erän myyntiin myös Myssyfarmin palkittua rypsiöljyä. Kannattaa kokeilla.

Jos sinulla on kaneja, marsuja tai muita pieniä heinästä pitäviä lemmikeitä, niin nyt kannattaa poiketa ostoksilla, sillä meiltä saa nyt todella laadukasta viime kesän heinää.

Uuden sadon hevosheinää pikkupaaleissa löytyy myös.

Jos tarvitset eläimillesi kuiviketta niin meiltä löytyy, olkipaaleja, hamppukuiviketta, kutterinpurua ja kuiviketurvetta. Muista myös että olki on mainio kate kasvimaalle.