Ajankohtaista

Toivotamme kaikille asiakkaillemme hyvää alkanutta kesää!

Juhannusaatto olemme avoinna 10.00-13.00 mutta  juhannuspäivä olemme kiinni.

Arja on jälleen avannut Aittansa, joten kannattaa tulla nauttimaan ja kokemaan kahvihetki todella aidossa maalaismiljöössä. Aitta on tänä kesänä avoinna viikonloppuisin la-12-16 ja su 13-18.

Kaikille kanoja varanneille tiedoksi että tällä hetkellä, meillä on tarjolla  Nick Brown kananuorikoita,  joten voit tulla noutamaan omasi, mielellään kuitenkin soitto etukäteen.

Kesä tai ympärivuotista kanalaa haaveileville tiedoksi että vielä ei ole myöhäistä aloittaa kanaharrastus.  Varauksia tälle kesälle on jo tullut melkoisesti,  mutta vielä on mahdollista aloittaa tämä kiehtova harrastus,  joten lähetä viesti, yhteystietosi, milloin haluaisit kanat,  ja haluttu kanamäärä. Tietenkin voit myös soittaa jos on kysyttävää puh. 050-5479428.

Kananmunamme menevät nyt ensisijaisesti Osuuskunta Oma maan ruokajäsenille ja heiltä mahdollisesti ylijäävät munat myydään suoramyyntinä tilapuodissa. Tilanne vaihtelee mutta tällä hetkellä  munia riittää melko hyvin suoramyyntiin,  joten kanattaa tulla käymään tilalla.

Tule maukkaiden puurojen ystäväksi ja kokeile Lassilan tilan ohra,- vehnä,- kaura,- ruis ja spelti- hiutaleita.

Kaikenlaisiin leivonnaisiin saat hyvät jauhot myös meiltä

Jos olet kiinnostunut kotimaisista valkuaiskasveista Härkäpavusta ja herneistä, meiltä niitä saa.

Tiedoksi kotimyllyjen omistajajille, että meiltä saat tarkoitukseen sopivaa; vehnää, ruista, ohraa, speltiä  ja kauraa.

Mehujen ystäville tiedoksi että maukasta Marjatta Tommolan valmistamaa kotimehua on myös saatavana

Hunajan ystäville tiedoksi että meillä on myynnissä, myös tarhaaja Timo Paalasen mehiläisten tuottamaa paikallista hunajaa.

Olemme saaneet pienen erän myyntiin myös Myssyfarmin palkittua rypsiöljyä. Kannattaa kokeilla.

Heinää pikkupaaleissa löytyy myös niin pienemmille kuin isommille lemmikeille.

Muistitko että olkea pikkupaaleissa voit käyttää moneen tarkoitukseen. Olkipaaleja on nyt saatavana joten tule hakemaan.