Ajankohtaista

Toivotamme kaikille  asiakkaillemme hyvää  kevättä.

 

Olemme toistaiseksi avoinna normaalisti, koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta huolimatta. Jauhoja ja ryynejä on myös jälleen saatavilla.

Monet uudet asiakkaat ovat olleet epätietoisia ja kyselleet miten meillä voi maksaa, käykö esim. pankkikortti? Tässä kaikille tiedoksi että, joko kortti tai käteinen käy, asiakkaan valinnan mukaan.

Kaikille kanoja varanneille tiedoksi että nyt voi tulla kanoja noutamaan. Mielellään soitto etukäteen.

 Huom. kannattaa kysyä kanatilannetta  myös, vaikka et olisi varauslistalla!

Jos et vielä ole liittynyt laajaan koko ajan lisääntyvään kanaharrastajien joukkoon, niin nyt on sopivaa aikaa harkita asiaa vakavasti sillä kesä tulee yllättävän nopeasti. Nyt on siis oikea aika tehdä kanavaraus tulevalle kesälle, lähetä minulle viesti sähköpostiini, niin laitan kanat varauslistalle, toki jos on kysyttävää voit myös soitella minulle. Laita viestiin haluttu kanamäärä ja nouto ajankohta joko toukokuu tai kesäkuu Kanat voit joko ostaa/tai vuokrata ja muistathan että rehut sekä tarvikkeet saat myös meiltä.

Olmme saanut ilahduttavan paljon varauksia ja kyselyjä kanoista kesäksi, valitettavasti kaikkiin viesteihin emme ole vielä ehtineet vastata, mutta pyrimme vastaamaan kaikille mahdollisimman pian.

 

Kananmunamme menevät nyt ensisijaisesti Osuuskunta Oma maan ruokajäsenille ja heiltä mahdollisesti ylijäävät munat myydään suoramyyntinä tilapuodissa. Tilanne vaihtelee mutta tällä hetkellä  munia riittää  jonkin veran suoramyyntiin,  joten kanattaa tulla käymään tilalla.

Tule maukkaiden puurojen ystäväksi ja kokeile Lassilan tilan ohra,- vehnä,- kaura,- ruis ja spelti- hiutaleita.

Kaikenlaisiin leivonnaisiin saat hyvät jauhot myös meiltä

Jos olet kiinnostunut kotimaisista valkuaiskasveista Härkäpavusta ja herneistä, meiltä niitä saa.

Tiedoksi kotimyllyjen omistajajille, että meiltä saat tarkoitukseen sopivaa; vehnää, ruista, ohraa, speltiä  ja kauraa.

Hunajan ystäville tiedoksi että meillä on myynnissä, myös tarhaajien Timo Paalasen ja Tuomaalan tilan  paikallista hunajaa.

Olemme saaneet pienen erän myyntiin myös Myssyfarmin palkittua rypsiöljyä. Kannattaa kokeilla.

Jos sinulla on kaneja, marsuja tai muita pieniä heinästä pitäviä lemmikeitä, niin nyt kannattaa poiketa ostoksilla, sillä meiltä saa nyt todella laadukasta viime kesän heinää.

Hevosheinää pikkupaaleissa löytyy myös.

Jos tarvitset eläimillesi kuiviketta niin meiltä löytyy, olkipaaleja, hamppukuiviketta, kutterinpurua ja kuiviketurvetta. Muista myös että olki on mainio kate kasvimaalle. Huom. Tällä hetkellä kasvimaan kateolki on loppu, mutta vaihtoehtoisesti tarjolla on heinää.