Ajankohtaista

Toivotamme kaikille asiakkaillemme hyvää kesän odotusta!

Kesä tai ympärivuotista kanalaa haaveileville tiedoksi että nyt on oikea aika tehdä  kanavaraus. Tänä keväänä on saatavilla touko/kesäkuussa munintansa aloittelevia ruskeita Hy-line nuorikoita, kukkoja ei valitettavasti näillä näkymin ole tarjolla. Varauksia on jo tullut melkoisesti mutta vielä varauslistalla on tilaa joten lähetä viesti, yhteystietosi, milloin haluaisit kanat,  ja haluttu kanamäärä. Tietenkin voit myös soittaa jos on kysyttävää puh. 050-5479428.

Kaikille kanoja varanneille tiedoksi että nyt olemme saaneet kanoja, joten voit tulla noutamaan omasi, mielellään kuitenkin soitto etukäteen.

Kananmunamme menevät nyt ensisijaisesti Osuuskunta Oma maan ruokajäsenille ja heiltä mahdollisesti ylijäävät munat myydään suoramyyntinä tilapuodissa.  Kysele tilannetta joko soittamalla tai tule käymään. Tällä hetkellä vain pieni määrä munia riittää  suoramyyntiin, kanattaa kuitenkin kysellä tilannetta tai poiketa tilalla.

Tule maukkaiden puurojen ystäväksi ja kokeile Lassilan tilan ohra,- vehnä,- kaura,- ruis ja spelti- hiutaleita.

Kaikenlaisiin leivonnaisiin saat hyvät jauhot myös meiltä

Jos olet kiinnostunut kotimaisista valkuaiskasveista Härkäpavusta ja herneistä, meiltä niitä saa.

Tiedoksi kotimyllyjen omistajajille, että meiltä saat tarkoitukseen sopivaa; vehnää, ruista, ohraa, speltiä  ja kauraa.

Mehujen ystäville tiedoksi että maukasta Marjatta Tommolan valmistamaa kotimehua on myös saatavana

Hunajan ystäville tiedoksi että meillä on myynnissä, myös tarhaaja Timo Paalasen mehiläisten tuottamaa paikallista hunajaa.

Olemme saaneet pienen erän myyntiin myös Myssyfarmin palkittua rypsiöljyä. Kannattaa kokeilla.

Heinää pikkupaaleissa löytyy myös niin pienemmille kuin isommille lemmikeille.

Muistitko että olkea pikkupaaleissa voit käyttää moneen tarkoitukseen. Olkipaaleja on nyt saatavana joten tule hakemaan.