Hyvää syksyn alkua!

Kanamme ovat olleet viimeaikoina ahkeria joten nyt kannattaa tulla munaostoksille.

Kotileivonta on viime aikoina noussut uuteen arvoonsa ja meiltä löytyy tähän tarkoitukseen, erinomaiset luomujauhot niin, rukiista, speltistä, ohrasta, kaurasta, kuin vehnästäkin.

Tule maukkaiden puurojen ystäväksi, meiltä löytyy hyvä valikoima, hiutaleita ja ryynejä eri luomuviljoista tähän tarkoitukseen.

Kaikki jauhot, hiutaleet ja ryynit tehdään Vekkosken myllyssä Porvoossa joka käyttää perinteistä hyväksi havaittua yli 85 vuotta vanhaa tekniikkaa.

Kokeile maukkaita ja terveellisiä luomu Hampunsiemeniä, niitäkin on jälleen myynnissä.

Tilapuodissamme on myös myynnissä Myssyfarmin palkittua rypsiöljyä, ja paikallisten tarhaajien Timo Paalasen ja Tuomaalan tilan erinomaista hunajaa.

Meiltä on saatavana laadukasta heinää, joten jos sinulla on pienempiä tai suurempia heinänsyöjiä niin tule ostoksille. Paalit on noin 7-10 kg painoisia ja mahtuvat esim. 200 litran jätesäkkiin

Tarvitaanko teidän kasvimaalle katetta, joko kauran tai vehnän olkea tai heinää. Uutuutena virnan olki jota olemme saaneet korjata nyt keväällä, katteena erinomainen, kannattaa kokeilla

Kiitos kaikille kanoja meiltä hankkineille, kiinnostusta on ollut todella paljon tällä kesäkaudella. Vielä ei ole myöhäistä sillä jos haaveilet ympärivuotisesta kanaharrastuksesta, vielä on kanoja saatavilla, joten tee haaveistasi totta ja aloita tämä kiehtova harrastus. Soita tai lähetä viesti mielellään sähköpostilla tai jos on kysyttävää tai jokin asia askarruttaa niin ota yhteyttä joko soittamalla puh. 050-5479428 tai sähköpostilla. markku.lassila@pp.inet.fi

Kanat ovat munintansa kesäkuussa aloittaneita ruskeita Povans brown Hybridejä. Myös muutamia rotukanoja on jäljellä.

Huom. Tänä vuonna on ollut joitakin lintuinfluenssa tapauksia luonnonlinnuissa, joten kanattaa seurata viranomaisten antamaa ohjeistusta siipikarjan pidosta. ”ruokavirasto/eläintenpito”