Hyvää kevään odotusta!

Kiitos kaikille kanoja varanneille, kiinnostusta on ollut todella paljon tänä keväänä. Vielä ei ole myöhäistä sillä vielä on kanoja jäljellä, joten tee haaveistasi totta ja aloita tämä kiehtova harrastus. Soita tai lähetä viesti mielellään sähköpostilla tai jos on kysyttävää tai jokin asia askarruttaa niin ota yhteyttä joko soittamalla puh. 050-5479428 tai sähköpostilla. markku.lassila@pp.inet.fi

Kanat ovat munintansa juuri aloittaneita ruskeita Povans brown Hybridejä, myös reilun kuukauden ikäisiä poikasia on myös muutamia tarjolla.

Kanoja on noudettavissa, mielellään soitto tai viesti ennen hakua.

Huom. Tänä keväänä on ollut joitakin lintuinfluenssa tapauksia luonnonlinnuissa, joten kanattaa seurata viranomaisten antamaa ohjeistusta siipikarjan pidosta. ”ruokavirasto/eläintenpito”

Tarvitaanko teidän kasvimaalle katetta, joko kauran tai vehnän olkea tai heinää. Uutuutena virnan olki jota olemme saaneet korjata nyt keväällä, katteena erinomainen, kannattaa kokeilla.

Kotileivonta on viime aikoina noussut uuteen arvoonsa ja meiltä löytyy tähän tarkoitukseen, erinomaiset luomujauhot niin, rukiista, speltistä, ohrasta, kaurasta, kuin vehnästäkin.

Tule maukkaiden puurojen ystäväksi, meiltä löytyy hyvä valikoima, hiutaleita ja ryynejä eri luomuviljoista tähän tarkoitukseen.

Kaikki jauhot, hiutaleet ja ryynit tehdään Vekkosken myllyssä Porvoossa joka käyttää perinteistä hyväksi havaittua yli 85 vuotta vanhaa tekniikkaa.

Kokeile maukkaita ja terveellisiä luomu Hampunsiemeniä, niitäkin on jälleen myynnissä.

Tilapuodissamme on myös myynnissä Myssyfarmin palkittua rypsiöljyä, ja paikallisten tarhaajien Timo Paalasen erinomaista hunajaa.

Viime kesän henäsato oli laadukas ja joten jos sinulla on pienempiä tai suurempia heinänsyöjiä niin tule ostoksille. Paalit on noin 7-10 kg painoisia ja mahtuvat esim. 200 litran jätesäkkiin