Ajankohtaista

Toivotamme kaikille asiakkaillemme hyvää kesän odotusta!

Nyt kanat ovat saapuneet meille,  joten kaikki kanasia toukokuulle varanneet voitte tulla noutamaan omanne. Mielellään soitto etukäteen puh. 050-5479428.

Kanaharrastajille ja harrastuksesta kiinnostuneille tiedoksi että nyt on sopiva aika varata omat siivekkäät tulevalle kesälle. Suosittuja munintaansa aloittelevia Ruskeita Nick Brown kanoja on saatavilla noin toukokuun puolenvälin paikkeilla ja siitä eteenpäin. Kanat voit joko ostaa/tai vuokrata ja muistathan että rehut sekä tarvikkeet saat myös meiltä. Lähetä viesti sähköpostiini ja ilmoita kanojen lukumäärä, toivottu noutoaika, niin laitan nimen varauslistalle. Voit tietenkin myös soittaa jos jokin asia askarruttaa.

Kananmunamme menevät nyt ensisijaisesti Osuuskunta Oma maan ruokajäsenille ja heiltä mahdollisesti ylijäävät munat myydään suoramyyntinä tilapuodissa. Tilanne vaihtelee mutta tällä hetkellä  munia riittää melko hyvin suoramyyntiin,  joten kanattaa tulla käymään tilalla.

Tule maukkaiden puurojen ystäväksi ja kokeile Lassilan tilan ohra,- vehnä,- kaura,- ruis ja spelti- hiutaleita.

Kaikenlaisiin leivonnaisiin saat hyvät jauhot myös meiltä

Jos olet kiinnostunut kotimaisista valkuaiskasveista Härkäpavusta ja herneistä, meiltä niitä saa.

Tiedoksi kotimyllyjen omistajajille, että meiltä saat tarkoitukseen sopivaa; vehnää, ruista, ohraa, speltiä  ja kauraa.

Hunajan ystäville tiedoksi että meillä on myynnissä, myös tarhaaja Timo Paalasen mehiläisten tuottamaa paikallista hunajaa.

Olemme saaneet pienen erän myyntiin myös Myssyfarmin palkittua rypsiöljyä. Kannattaa kokeilla.

Jos sinulla on kaneja, marsuja tai muita pieniä heinästä pitäviä lemmikeitä, niin nyt kannattaa poiketa ostoksilla, sillä meiltä saa nyt todella laadukasta viime kesän heinää.

Hevosheinää pikkupaaleissa löytyy vielä myös.

Jos tarvitset eläimillesi kuiviketta niin meiltä löytyy, olkipaaleja, hamppukuiviketta, kutterinpurua ja kuiviketurvetta. Muista myös että olki on mainio kate kasvimaalle.