Hyvää alkanutta vuotta 2021 ja hyvää kevään odotusta!

Tiedoksi että tilapuodissa voi maksaa ostokset joko käteisellä tai kortilla.

Kotileivonta on viime aikoina noussut uuteen arvoonsa ja meiltä löytyy tähän tarkoitukseen, erinomaiset luomujauhot niin, rukiista, speltistä, ohrasta, kaurasta, kuin vehnästäkin.

Tule maukkaiden puurojen ystäväksi, meiltä löytyy hyvä valikoima, hiutaleita ja ryynejä eri luomuviljoista tähän tarkoitukseen.

Kaikki jauhot, hiutaleet ja ryynit tehdään Vekkosken myllyssä Porvoossa joka käyttää perinteistä hyväksi havaittua yli 85 vuotta vanhaa tekniikkaa.

Tilapuodissamme on myös myynnissä Myssyfarmin palkittua rypsiöljyä, Jäntin tilan sokeroimatonta monimarjamehua ja paikallisten tarhaajien Timo Paalasen ja Tuomaalan tilan erinomaista hunajaa.

Kanaharrastajat ja kanaharrastuksesta haaveilevat, nyt on aika ajatella tulevaa kesää. Varsinaisia kanavarauksia otamme vastaan maalis-huhtikuun vaihteesta eteenpäin, mutta jos on kysyttävää tai jokin asia askarruttaa niin ota yhteyttä joko soittamalla puh. 050-5479428 tai sähköpostilla. markku.lassila@pp.inet.fi

Viime kesän henäsato oli laadukas ja joten jos sinulla on pienempiä tai suurempia heinänsyöjiä niin tule ostoksille. Paalit on noin 7-10 kg painoisia ja mahtuvat esim. 200 litran jätesäkkiin