Toivotamme Hyvää alkanutta vuotta kaikille asiakkaille!

Kotileivonta on viime aikoina noussut uuteen arvoonsa ja meiltä löytyy tähän tarkoitukseen, erinomaiset luomujauhot niin, rukiista, speltistä, ohrasta, kaurasta, kuin vehnästäkin.

Tule maukkaiden puurojen ystäväksi, meiltä löytyy hyvä valikoima, hiutaleita ja ryynejä eri luomuviljoista tähän tarkoitukseen.

Kaikki jauhot, hiutaleet ja ryynit tehdään Vekkosken myllyssä Porvoossa joka käyttää perinteistä hyväksi havaittua yli 85 vuotta vanhaa tekniikkaa.

Kokeile maukkaita ja terveellisiä luomu Hampunsiemeniä, niitäkin on jälleen myynnissä.

Tilapuodissamme on myös myynnissä Myssyfarmin palkittua rypsiöljyä, ja paikallisten tarhaajien Timo Paalasen ja Tuomaalan tilan erinomaista hunajaa.

Paijalan kylän saippuapajan ekoligiset ja kotitekoiset saippuat, löytyvät myös puodistamme.

Meiltä on saatavana laadukasta heinää, joten jos sinulla on pienempiä tai suurempia heinänsyöjiä niin tule ostoksille. Paalit on noin 7-10 kg painoisia ja mahtuvat esim. 200 litran jätesäkkiin

Vehnän luomuolkea pikkupaaleissa on myös tarjolla. Olki on monikäyttöinen tuote jota voit käyttää moneen tarkoitukseen esim. eläinten kuivikkeena tai vaikkapa kasvimaan katteena.

Kiitos kaikille kanoja meiltä hankkineille, kiinnostusta oli viime vuonna runsaasti. Mikäli haluat aloittaa kanaharrastuksen 2023 tai kanalaasi tarvitaan lisää munijoita, niin lähetä viesti minulle: [email protected] Mikäli on kysyttävää voi myös soitella puh.050-54794. Varauksia kanoista ensikesälle otan huhtikuun alusta alkaen.